november 2012

Starter opp igjen!

Ja! Dere så riktig,vi begynner igjen for fullt. Vi har fikset kameraene så nå blir det videoblogging! Så nå holder vi på å redigerer noen videoer så gled dere!
Legg oss gjerne til som venn!




 

Miljøtips

Jeg prøver å være mest mulig miljøvennlig. Bare noen små ting som faktisk hjelper en hel planet. Gansje sykt egentlig! F.eks: Pusser tennene mine med   kaldt vann,dusjer med lillesøsteren min,slår av lysene når jeg går ut av et rom. I klassen vår bruker vi å slå av lyset i klasserommet når det er sommer. For da er det jo lyst. Og i adventen tenner vi stearin lys istedenfor. Og hjemme har vi kildesortering. Vi har årlig en sånn søppelrydding der jeg bor. Det er ikke en by men en liten bygd oppe ved kysten i Nordland. Alle som vil bli med på den søppelryddingen kan møtes med matvarebutikken. Der utdeler de poser og slikt. Så får vi egne ruter. Selv er jeg med på det. Det er ganske mange som stiller opp. Og jeg synes det er fantastisk at vi har en sånn årlig søppelrydding! Så det er det jeg gjør for miljøet da :)


http://www.telinetbloggen.no/
https://www.facebook.com/pages/Telinet-Energi/209788025716691 
 

ip5tlf

Video-Skoleprosjekt Laterna Magica 2012

♥Trykk på tannhjulet nede i høyre 1080 p FOR MYE BEDRE KVALITET! 
 


Velkommen


Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker. Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker.Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker.

Widgets

Kategorier

Arkiv

hits