mai 2011

31.mai.2011
Noen som kan lage oss en header ?

Heeei alle lesere :-) Vi lurte på om noen av dere kunne lage en header til oss ? For når vi lager så blir det så dårlig bildekvalitet,det har noe med gratisdesignet å gjøre. Men uansett ,vi trenger en som passer inn. Vi er desperate !
Haha :P

Fint vær !

Hei hei ! Overskriften sier vel mye ! Det er kjempefint vær ute og det er en av grunnene at vi ikke har blogget. Fordi vi har hatt andre ting å gjøre men vi er kommet tilbake som sagt :-) Igår var jeg,Andrea og Maria (søstern min) på piknik. Det var så koselig ! Vi pakket en kurv med kjeks,potetgull,sjokolade,nistepakke,donut og iste. Så var vi på stranda en god stund å slappet av og sånn. Vi hadde det kjempemorsomt. Nå skal jeg være ute kjempelenge å kose meg ;-)

Blogges !

Også vil jeg gratulere min kjære bestevenninne med overstått !
Bare så der visste at hun hadde bursdag den 8. mai. Hun hadde bowlingbursdag
på onsdagen. Det var kjempemorsomt ;*


// Emma ♥ //

Nå har jeg...

Hei hei ! sorry for lite blogging med vi er tilbake.
For ei uka siden fikk jeg endelig sukkerspinn marskinnen etter jeg hadde bestilt den, men jaja uannsett så testet vi den og den ble mye bedre enn på tivoliet! Jeg slnger ut noen bilder senere.
Jeg og Kaya har gjort så masse i det siste så vi har ikke fått tia til og blogge :(
Men etter dette inleget vil jeg og Kaya blogge hver dag ses..


Velkommen


Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker. Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker.Hei og velkommen til min blogg! Denne teksten kan du bytte ut med hva det du ønsker.

Widgets

Kategorier

Arkiv

hits